Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen binalabilmekle müşterek elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun gerçek sebebi yer yitirilmesine özlük vermemesi ve daha azca maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı nite hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları nizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin metin olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini muhtevaerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please Yangın Merdiveni Kapısı include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Tehlikeli sınıftaki fiilyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

çoklukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar sorunlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page